Archive

 1. Designkampanj

  Kommentarer inaktiverade för Designkampanj

  I en förändrad värld behövs kreativitet

  Tillsammans mot ett konkurrenskraftigt liv efter Corona

  Världen blev helt plötsligt väldigt annorlunda. Självklart har vi ställts inför en mängd utmaningar och möts dagligen av ganska komplexa frågeställningar. Det är dystert i många branscher som t.ex upplevelseindustrin, restaurangnäringen m.m. När det även spiller ner på tillverkningsindustrin så påverkas vi alla av stundens allvar. Men…
  …Det finns mycket positivt som kommer fram ur denna kris. Företag och individer hjälps åt att föra samhälle framåt mot en starkare, friskare framtid. Det finns en solidaritet som innebär att vi alla drar vårt strå till stacken för ökad trygghet för människan och en mer hållbar affärsutveckling. Det är bättre att vi blöder lite nu tillsammans än att blöda mycket ensam. 
  På SHIFT vill även vi bidra med incitament att driva Sverige framåt mot ett konkurrenskraftigt liv efter Corona. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att stå rustad med nya kundvärden och upplevelser när en hel värld står i startblocken att komma igång med affärer. Vi har därför tagit fram flera attraktiva erbjudanden som ska möjliggöra att våra kunder kan passa på att ta fram starka värdeerbjudanden nu när tid finns för eftertanke och innovation. 
  Hör av er så plockar vi fram ett som passar er verksamhet.  

  Passa på under tiden vi har dessa erbjudanden att anlita en prisbelönt designbyrå. Vi kan hjälpa er med bl.a.

  Se över er produktportfölj. Ge säljarna stimulans och hunger genom att erbjuda nya värden, nyttor och upplevelser till era kunder. Ni utvecklar när era konkurrenter står still.

  Den lilla designinsatsen som skapar stor effekt. Det kan innebära ny färgsättning och produktgrafik eller kanske en redesign av en trimdetalj. Tänk på att små insatser på era digitala applikationer för att skapa nyhetsvärde kan skapa stor upplevd förnyelse.

  Vi erbjuder små och stora insatser gällande designstrategi. Kan vara allt från designmanualer till ny positioneringsstrategi.

  Funderar ni på att vidga eller gå in på ny marknad? Vi kan erbjuda tidig innovationshjälp och ta fram allt ifrån designvisioner till prototyper att testa mot exempelvis fokusgrupper eller befintliga kunder.

  En ny förpackning kan vara ett kostnadseffektivt sätt skapa nyhetsvärde och en fin exponeringskanal mot marknad.

  Vi kan se över hemsida och övrig digital exponering

  Vi kan ta fram fotorealistiska renderingar för olika syften. Exempelvis marknadsmaterial eller designutvärderingar.

  Tillsammans kan vi skapa designa innovera förutsättningarna för en hållbar affärsutveckling

 2. Skyddad: ***Elementor Pack Pro tester 191107

  Kommentarer inaktiverade för Skyddad: ***Elementor Pack Pro tester 191107

  Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan: