På kontoret

Sharing is caring, SHIFTing is gifting!

2018/12/14

God jul vänner, bekanta och kära besökare!


Hösten har gått fort och alldeles igår firades Lucia och julledigheten planerades. Härligt och stressigt på en gång – precis som julen ska vara!
Någon snö har vi inte sett till i Göteborg men vi försöker skapa julstämning bäst vi kan.

Shift jul kort

 

Utöver att photoshoppa in julen hos oss själva har vi även stöttat en annan organisation som gärna tillför något som saknas hos folk. På kontoret kan vi skoja om det mesta, men vi tycker även att allvarsamma ämnen ska få sin plats. Ett återkommande inslag är att vi årligen ser oss om efter en hjälporganisation som vi tycker gör ett viktigt arbete.

Giving People Shift design and strategy 2018

I år valde vi att skänka ett bidrag till Giving People. De arbetar för att barn och deras familjer ska få ekonomiskt andrum nog för att komma på fötter.

 

Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

 

Vi önskar Giving People all välgång i sitt arbete och hoppas att fler ska få upp ögonen för det fantastiska jobb de utför – och allt gott de tillför.
Vi ser nu fram mot en avkopplande jul för er och oss alla!

 

Dela