Nyheter

SHIFT + Yellon = Helt sant!

2021/03/04

Ökad kundnytta, Familjärt som alltid!


Vi på Shift har under 11 års tid skapat fantastiska kundupplevelser genom design. Shift skapades i ett samgående mellan två bolag med fokus på designstrategi och värdeskapande designutveckling. En av framgångsfaktorerna har varit förmågan hos oss “Shiftare” att jobba effektivt, och dra nyttor ur multidisciplinära samarbeten.

I och med att Shift går samman med Yellon, kan vi nu erbjuda större kundnytta. Vi kommer få utökade möjligheter att leverera digital produkt- och tjänstutveckling. Ett omfattande erbjudande inom UX och design helt enkelt. Dessutom får vi nya möjligheter att värdeskapa för hela varumärket. Allt från produkt & tjänst till marknadsföring och arkitektur. Vi blir en del av Sveriges mest unika och formstarka kreativa kompetenskollektiv. Det är vi “Shiftare” mycket stolta och glada för.

Vi kommer fortsatt att vara er familjära designleverantör. Nu kan vi också koppla designstrategin till fler delar av ert varumärke.

Carl Hampf

CEO/Design strategist

Vi hoppas ni är nyfikna på framtiden


Det är nämligen vi! Utöver att evolvera Yellons expertis inom design så stärker så klart även Yellon oss. Vi får några nya ess i rockärmen utöver de tjänster vi tidigare kunnat erbjuda. Dessa berättar vi gärna mer om för våra samarbetspartners och klienter så slå en signal – vi har samma nummer som innan och snarlika mailadresser.

Slå på djungeltrumman eller maila förnamn.efternamn@yellon.se så svarar vi och berättar om det senaste!

Evolving Designers

Dela